томбола

Подгответе се за лятото със слънцезащитни продукти на стойност поне 15 лв. и участвайте в томбола с награди – ваучер за почивка до избрана дестинация!

При покупка на слънцезащитни продукти в магазини “Елитис” на стойност поне 15 лв. имате шанса да спечелите 1 от 5 подаръчни ваучера за почивка на стойност 100 лв. до избрана от Вас дестинация. За да се включите в томболата, оставете трите си имена + телефон за контакт на гърба на касовата си бележка и я пуснете в урната за участие в магазина.

Период за участие: 17.06 – 01.07.2015 г.

Ваучерът е с валидност до 12.07.2015 г., което означава, че до тази дата печелившият участник трябва да го представи в туристическата агенция и да направи своята резервация. След вече направената резервация, избраната почивка може да се осъществи и след тази дата в избран от печелившия участник период в рамките на 2015 г.

Общи правила за ползване на „Ваучер за подарък“ на „Лидия Турс“ ООД: Всеки издаден ваучер – подарък е официален документ с уникален номер. Притежателят на ваучера получава правото да получи вписаните във ваучера услуги, при упоменатите в конкретния случай условия, в офиса на Лидия турс.

Ваучерът-подарък НЕ служи за настаняване в хотела или за пътуване до избрана екскурзия/ почивка.
Необходима е предварителна заявка за избраната туристическа услуга; След потвърждаване на наличните места и направата на резервацията се издава туристически ваучер за предоставяне на туристически услуги.
Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на Лидия Турс ООД.
Ваучерът се използва еднократно.
Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност.
В случай на кражба или загуба, ваучерът не може да се преиздава.
Валидността на ваучера е посочена на самия ваучер.
Суми по неизползвани услуги не се възстановяват.
В случай, че стойността на избрания продукт е на по-голяма стойност от предоставената в подаръчния ваучер, разликата се доплаща от притежателя на ваучера. В случай, че стойността на избрания продукт е по-малка от предоставената в подаръчния ваучер, разликата не се възстановява.
Необходимо е предаване на оригиналния подаръчен ваучер при направата на резервация.
Вашият ваучер-подарък е за определена стойност. С него вие имате възможността да изберете един от следните видове услуги, поместени на Интернет страницата на Лидия Турс: хотелско настаняване в България и чужбина.
Оригинален ваучер за настаняване в хотел се издава след уточняване на конкретната резервация и при предаване на оригиналния подаръчен ваучер. Теглене на печелившите: 03.07.2015 г. в Централата на верига магазини “Елитис” на ул. “Никола Симов” 3. На 03.07.2015 г. до края на работния ден печелившите участници ще бъдат уведомени за наградата си на телефона за връзка, който са предоставили на гърба на касовия си бон.

 

томбола